Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Maak kennis met 100% yoga

Kennen jullie dat? Je hebt het druk, komt wellicht net uit je werk en dan moet je nog koken. Misschien zelfs nog wel de kinderen naar bed brengen. Daarna moet je eigenlijk van jezelf nog naar de sportschool of een andere sportactiviteit ondernemen. Het liefst had je thuis gebleven, met als gevolg dat je dan weer van jezelf baalt omdat je niets hebt gedaan. Ik denk dat dit voor zo veel mensen herkenbaar is. Gelukkig biedt 100 % Yoga nu super gave lessen aan die je thuis kunt volgen!

De afgelopen tijd heb ik regelmatig een les yoga gevolgd en het is altijd een sport geweest waar ik wat moeite mee heb. Ik ben namelijk niet zo heel soepeltjes. Om een les in groepsverband te doen vind ik daardoor altijd een beetje lastig. Wat nou als je heel erg uit de toon valt? Dat gevoel ontneemt mij het plezier in yoga, wat ik ontzettend zonde vind. Toen ik dus de kans kreeg om een gave les thuis te volgen en te ervaren hoe dat is, zei ik uiteraard direct JA. Ideaal dat je in de avond gewoon je yoga matje kunt uitrollen, de laptop of computer kunt aandoen en kan beginnen.

Toch is 100 % yoga anders dan de meeste aanbieders die vanuit huis een sport aanbieden. 100 % yoga is LIVE. Als om 20.00 uur de les begint geeft Esther Schippers, de eigenaresse van 100 % Yoga, live een les van 1 uur. Hierdoor voelt het direct heel persoonlijk en heb je het gevoel dat je echt in haar yoga les zit. Ze komt ontzettend enthousiast over en geeft ook aan dat Yoga echt dat zweverige imago mag kwijtraken, en daar ben ik het volkomen mee eens!

Via de evenementen op de website kun je je heel erg makkelijk inschrijven voor de online Yoga@home lessen. Het leuke om te weten is dat de les van aanstaande woensdag 31 januari, een gratis les is! Vanaf februari zal een les € 5,- kosten. Mocht je een les dus zelf willen ervaren, om te kijken of je het leuk vind en het vaker wilt doen, moet je het zeker aanstaande woensdag proberen! Ik ben er dan ook weer bij πŸ™‚

De dag van de les krijg je een e-mail met een link. Deze link brengt je naar de les. Het is leuk dat Esther haar les begint met het kort bespreken van de feedback van de les ervoor. Hierdoor zie je dat ze haar cursisten echt waardeert en alle input meeneemt. De les die ik volgde was wel met 75 enthousiaste mensen. Super leuk dat er zo veel animo voor is. De les begint rustig, met een warming up, om het lichaam klaar te maken voor de rest van het uur. Ik ben altijd een beetje bang dat het me allemaal niet lukt of dat ik de bewegingen niet goed kan maken. Maar Esther legt alles zo goed en duidelijk uit. Het zijn lessen die gevolgd kunnen worden door beginners, zoals ik. Maar ook gevorderde yogi’s zullen zeker niet teleurgesteld zijn. Het onderwerp van de les waren de voeten. Het stomme is, je hebt voeten en je loopt er dagelijks op, maar toch ben je nooit echt bewust met je voeten bezig. Nu dus wel, en dat was heel boeiend. Door al deze oefeningen had ik alleen β€˜s-nachts in bed behoorlijke kramp, maar….dat neem ik helemaal voor lief.

De opbouw van de les was goed, en ook aan de cooling down werd gedacht. Ik heb in het uur dat ik op mijn matje heb gelegen geen moment het gevoel gehad dat ik thuis was. Het geluid en beeld is duidelijk en Esther is goed te verstaan. Ze is een hele goede instructrice, zelfs op afstand!

Het wordt nog leuker, want vanaf 31 januari a.s kun je na de yoga les live chatten met de yoga lerares “Esther” en kun je nog handige vragen, opmerkingen of complimenten geven hoe je het hebt ervaren πŸ™‚Β 


De chatfunctie na de les kun je handig gebruiken via 2 tekstballonnen rechtsonder in beeld en direct contact leggen met Esther, superhandig! Je merkt, ik ben echt fan. Deze manier van sporten is zo prettig. Fijn in je eigen omgeving jezelf even helemaal opladen. Wie wilt dat nou niet?

Nu ben ik dus heel erg nieuwsgierig… Wie ga ik a.s. woensdag 31 januari om 20.00 uur β€œzien” bij de 100 % Yoga les van Esther? Doe gratis mee en ervaar wat yoga voor jou kan doen gewoon thuis op je gemak πŸ™‚

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate Β»
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .