Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Mijn meest bijzondere en hilarische momenten in de sportschool

In de sportschool maak ik nog weleens wat mee en sta ik soms te kijken wat er allemaal gebeurd. Mijn meest hilarische momenten deel ik met jou! Wees voorbereid, ze zijn echt heel erg haha!

Daar sta je dan in je hemd

Het is vroeg in de ochtend en voordat ik om mij heen kan kijken valt mijn oog op een oudere man die jawel, in zijn witte nachthemd gewoon krachttraining staat te doen. Ondertussen gutst het zweet ervan af en begint het hemd al niet meer zo wit te zien, echt bewonderingswaardig kijk ik hoe dit mogelijk is en snap ik niet waarom je dit zou moeten en willen als je druk bezig bent met je workout.

Territorium bewaking

Na een warming-up en een rondje krachttraining ga ik nog wat extra krachttraining doen in het hoekje speciaal voor matoefeningen, kettlebells, the rope, kickboxen en andere hulpstukken om je training naar een hoger level te tillen. Maar halverwege breekt toch enige angst uit, er zijn een aantal mensen druk bezig terwijl er geen HIT training is en iedereen daar mag trainen. Toch nemen ze heel de ruimte in beslag en net voordat ik dacht, laat ik maar gewoon iets anders gaan doen, kwam er wat adreline vrij en dacht ik alleen dat ik ook graag daar wilde trainen. Ik pak de rope en ga tussen hun in gewoon starten, ik voel hun ogen naar mij kijken maar laat mij niet van mij stuk brengen. Uiteindelijk gaat de helft wat anders doen en heb ik nog meer ruimte gekregen om mijn workout tot een succes te maken 😉

Maandelijkse problemen

Na snel de kids weggebracht te hebben, ben ik eindelijk aangekomen in de sportschool en ga ik snel nog even naar de toilet. Ja hoor, het is feest! Ik ben ongesteld geworden, net nu ik zo’n zin had in een training. Ik had alleen deze keer niets bij me en wilde op z’n minst toch even op de crosstrainer anders stond het zo vreemd dat ik gelijk weer de gym zou verlaten. Dus uhhhmm toen deed ik maar een klein beetje wc papier in – ja het is om te janken – en stond ik toch ietwat nerveus op de crosstrainer. Na 10 minuten ben ik maar weer weg gegaan en sindsdien neem ik altijd maar wat mee hahaha 😉

Heb jij ook zo’n broek?

Voordat ik mijn afval avontuur begon, was goede workout kleding een beetje ingewikkeld. Ik heb namelijk een heel holle rug en had (nog steeds een beetje) te veel buikvet. Je kunt misschien al raden wat er gebeurde als ik een broek aan had waarmee ik moest hardlopen op de loopband. Die zakte namelijk af (gelukkig niet helemaal!) en niet zo’n beetje ook. Het was namelijk zo erg dat als ik hard ging lopen ik met 1 hand mijn broek moest vast houden om zo toch nog te kunnen hardlopen. Wie verzint dit zou je kunnen zeggen, maar helaas gaat afvallen niet over rozen.

Gehijg, gekreun en gesteun

Af en toe ben ik net lekker bezig en hoor ik opeens Oehhh, aahhhh, pffff heel luid en duidelijk. Soms schrik ik ervan, maar dan wordt ik gerustgesteld dat dit een paar mannen zijn met te veel testosteron en ga weer vrolijk verder. Zelf ben ik ook weleens aan het hijgen of puffen, maar sommigen maken hier echt een sport van op de sportschool. Ben je net met een interval training bezig op de loopband, gaat iemand naast je tot het gaatje (wat supergoed is) maar met een partij gestamp en gekreun waar je niet goed van wordt. Met deze reden is het dan ook prima om muziek in je oortjes te hebben, want het haalt de aandacht weg bij jouw eigen training. 

Sexy 2.0

Begrijp mij niet verkeerd, ik houd ervan als je verzorgd komt trainen en een leuk setje aantrekt. Maar wat ik soms allemaal tegenkom, daar gaan mijn wenkbrauwen van omhoog staan. Extreem veel make-up, een sportsetje waar je boobies bijna uitliggen of (ja ze bestaan nog steeds!) vrouwen met een lichte legging waarbij hun volledige achterkant doorschijnt en dan laten we nog maar even achterwege of die persoon afgetraind is of niet, het kan gewoon echt niet! Mannen met een hemd aan die te lang in de droger heeft gezeten, gympen in plaats van sportschoenen die nog zo schoon zijn dat je denkt dat die persoon nooit buiten komt. Prachtige geföhnde haren in plaats van handig in een staart, vrouwen zonder sportbh en vrouwen met een te kleine sportbh, je ziet ze allemaal. Nu ben ik zelf ook helemaal niet perfect, maar passende kleding, je haar vast en wat deodorant is toch niet te veel gevraagd.

Deel jouw ultieme sportschool blunder hieronder met ons! 🙂

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment

Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .