Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Om deze redenen ga te weinig naar de sportschool

Smoesjes om niet te hoeven sporten gebruiken we allemaal wel eens. Het zit nou eenmaal in onze natuur om het zo comfortabel mogelijk te hebben. Wanneer je het druk hebt, valt een sportafspraak vaak als eerste van je to-do lijst af.

Smoesjes 

Soms is ‘te druk’ echter een excuus en merk je als je echt goed kijkt het stiekem gewoon ‘geen zin’ is. Ach, de sportschool merkt het toch niet en morgen is weer een dag toch? Maar morgen wordt overmorgen en met een breed scala aan smoesjes (te koud, te moe, niet zo belangrijk) ben je zo een paar maanden verder.

 

Liegen tegen jezelf

Je weet eigenlijk wel dat het een smoesje is. Maar toch, we leiden onszelf keer op keer om de tuin. We ploffen ’s avonds na een vermoeiende dag op de bank, zetten de televisie aan en trekken wat lekkers uit de kast. ‘Oh ja ik zou dit niet meer doen… ach ik begin morgen wel weer.’ Allemaal niet zo’n ramp, totdat het nét iets te vaak voorkomt en je minder tevreden bent over je gewicht én gezondheid.

 

Dan maar een personal trainer

Een personal trainer is dan natuurlijk fantastisch, want die merkt het zeker als je er niet bent. Bovendien train je precies op de manier die goed is voor jou en krijg je bakken met aandacht. Maar 2 keer per week een personal trainer is wel prijzig. Dan zit je zo aan 500 per maand.

 

bbb health boutique 

Omdat een stok achter de deur voor iedereen fijn is, heeft bbb hier iets op gevonden. Je sport op afspraak onder begeleiding van een coach. Je doet een workout helemaal afgestemd op jouw lichaam en doelen. Ook krijg je coaching op het gebied van food en mind, dus we kijken ook naar gedrag en motivatie. Als je een week niet komt, dan bellen we je. Ofwel bij bbb zitten we je vriendelijk en servicegericht achter je broek aan. Een abonnement kost rond de 100 euro per maand.

 

Nieuwsgierig?

Plan dan hier een gratis proefles bij een bbb health boutique bij jou in de buurt.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .