` WORKOUT: Start voor meer uitdaging met zwemmen met SwimGym! - Boost your Health

Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Start voor meer uitdaging met zwemmen met SwimGym!

Een tijdje terug was ik fanatiek aan het baantjes zwemmen, ondanks dat dit best te doen was zocht ik naar iets met nog meer voldoening. Dat had te maken met mijn conditie die met sprongen vooruitging, maar ook met het feit dat ik alleen maar tetris met ouderen aan het doen was. Ik moest constant mensen ontwijken en kijken of ik niet met mijn lange benen een flinke schop gaf. Zo zwem je natuurlijk niet fijn en bovendien was het belachelijk druk en dit op de raarste tijden, dus mijn missie om fitter te worden in het water is helaas gestaakt. Maar nu is er de SwimGym, een online programma die je technieken en variantie leert op zwemgebied en daar worden wij heel nieuwsgierig naar, jij ook?

Wat kun je verwachten?

Ben jij toe aan meer uitdaging en variatie, dan is dit online programma zeker een aanrader voor jou!

Zwemmers en triatleten van alle niveaus kunnen hun zwemvaardigheden verbeteren met onze instructievideo’s, stapsgewijze techniekcursussen, lichaamstrainingen en bustips. Word de beste zwemmer die je kunt zijn en begin vandaag met trainen.

Saai imago

Er is weinig veranderd de afgelopen jaren bij het zwembad, naast het diplomazwemmen, de aquagym en het baantjes zwemmen is er weinig vernieuwd. Gelukkig begint hierin verandering te komen doordat er nu ook lessen worden gegeven met een volledige workout op een matje in het water. Daar komt nu dit geweldige en handige online programma SwimGym bij en dat wordt hoog tijd!

Online programma

Je kunt met het online programma SwimGym het volgende verwachten:

  • Dagelijkse nieuwe zwemtrainingen
  • Stapsgewijze techniekcursussen
  • Makkelijk te volgen instructievideo’s
  • Trainingscollecties om uw doelen te bereiken
  • Uitgebreide workout- en videodatabase

Zelf trainen bij een aansloten zwembad met SwimGym?

Dat is nu alleen nog mogelijk in Amsterdam, maar binnenkort komen Rotterdam, Utrecht en zelfs Londen om de hoek kijken!

Durf jij het aan en je grenzen te verleggen na al die baantjes zwemmen?

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle en deel dit graag met anderen. Mijn missie is om iedere vrouw zich goed te laten voelen van binnen en buiten en hieraan bij te dragen door informatieve blogs, recepten, mindset, diensten, events en een speciaal membership!

Post a Comment