Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Wil jij minder stress, minder klachten en een snellere verbranding? Train in warmte!

Van nature ben ik ben ik best een stresskip. Ik sta altijd ‘aan’ en dat zet zich vaak om in spanning in mijn lijf. Sporten werkt voor mij beter dan de beste massage. Het voelt letterlijk of alles in mijn lichaam weer gaat stromen na een workout. Door in warmte te sporten krijgt dit nog een extra boost, alles wordt soepeler en stroomt weer. Bij bbb health boutique trainen we in een hot cabin. Ideaal voor stijve spieren!

Soepele spieren 

Meer dan 90% van de mensen met rugpijn ondervindt een pijnstillend effect van warmte. Warmte verbetert de bloedcirculatie en maakt pijnlijke, vastzittende spieren en gewrichten opnieuw soepel. Sporten heeft ditzelfde effect. Daarom werkt sporten in warmte dubbel zo fijn voor mensen met pijnlijke spieren.

 

Hot workouts zijn healthy 

Maar warmte doet meer! Warmte verbetert de weerstand op dezelfde manier dat sporten dat doet. Het helpt bij het tegengaan van chronische ontstekingen in het lichaam, wat vaak voorkomt bij diabetes type 2 patiënten.

 

 

Warmte stimuleert de verbranding 

Loughborough University heeft recent weer een leuk onderzoek naar de effecten van een hete baden op bloedsuiker controle en metabolisme uitgevoerd. Ze vergeleken proefpersonen die in een heet bad hadden gelegen met personen die lichaamsbeweging hadden gedaan. Wat bleek, een half uur in een heet bad liggen zorgde voor net zoveel calorieën verbranding als een half uur wandelen, namelijk 140 calorieën. Ook wees het onderzoek uit dat het bloedsuiker van de groep die in een heet bad had gelegen 10% minder piekte dan de groep die had getraind. Warmte boost dus ook de verbranding.

 

bbb health boutique

Daarom trainen we bij bbb health boutique in een warmte cabin. In de cabine kan je pilates, yoga, krachttraining, shape of HIIT workouts doen. Zo kan je je favoriete workout combineren met de gezondheidsvoordelen van warmte. Word je dus lekker extra healthy! Boek hier een vrijblijvende introductie workout in de hot cabin!

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .