Member login

Username
Password

» Lost your Password?WORKOUT: Zo maak je het sporten nog leuker

Er zijn van die geweldige fanatiekelingen die sporten helemaal het einde vinden. Daar heb ik zoveel respect voor, want ik ben zo iemand dus niet. Ik moet echt zin maken, ik moet afspraken met mezelf maken. Als ik eenmaal die hardloop schoenen heb aangetrokken, of als ik eenmaal in de sportschool sta dan gaat het wel weer. Maar het moment om daadwerkelijk de stap te zetten en ook echt te gaan die is soms zo groot.

Het werkt misschien psychisch, maar als ik iets leuks heb om aan te trekken dan heb ik automatisch meer zin om te gaan sporten. Volgens mij ben ik in de gym, of als ik aan het hardlopen ben heel “herkenbaar”. Ik hou ontzettend van kleurrijke kleding en dat probeer ik in mijn sportoutfits ook door te voeren. Wat zijn nou precies voor mij de essentials die ik nodig heb om het sporten leuker te maken?

Het begint klein. Ik ben volwassenen, maar vindt een foute bidon zo leuk. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Maar neem jezelf niet te serieus. Ik bedoel, water drinken uit een my little pony waterfles is toch super cool!

Dan het uitzoeken van de outfit. Allereerst zorg dat het lekker zit. Je kunt iets nog wel zo gaaf vinden, maar als het niet lekker zit dan zal dit je sportprestatie heel erg in de weg zitten. Voor het hardlopen draag ik iets andere kleding dan voor het indoor sporten, maar een lekkere print op mijn sportbroek is voor mij een kleine must. Favoriet is mijn broek met marmerprint en een roze bies. dat gecombineerd een zuurstokroze racerback top en niemand kan om me heen. Het is niet erg om gezien te worden. Het kan je een boost geven in je zelfvertrouwen. Alsof je wilt zeggen “hier ben ik, en ik mag er zijn”.

Maar al die sportkleding moet je natuurlijk wel naar de sportschool zien te krijgen en dat doe ik in een goede stevige sporttas. Heel in het begin deed ik dat nog in een boodschappentas ( I know, what was I thinking?), maar nu vind ik het belangrijker te investeren in een goede sporttas waar niet na 1 x mijn schoenen doorheen piepen.  Op www.bagageonline.nl vind je een hele ruime keuze in sporttassen of reistassen die je voor het sporten kunt gebruiken. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, van veilige kleuren zoals zwart en grijs welke bij iedere outfit passen tot aan lekker kleurrijk. Mijn favoriet is een geweldig roze tas van The Pack Society, maar ik zie zoveel leuks dat het kiezen lastig zou zijn.

En als laatste vind ik goede muziek een fijne stimulans met sporten. De muziek in de sportschool daar loop ik niet echt warm voor. Het is mijn smaak niet. Mijn telefoon heb ik met sporten niet bij me, want wil gefocust blijven op mijn doel en niet steeds bezig zijn met berichten of mailtjes die binnen komen. Mijn muziek zet ik op een klein playertje en zo kan ik los gaan op mijn eigen favorieten. Denk aan Queen (fat bottomed girl) of aan The Beatles ( Come Together).

Wat zijn jullie musthaves om het sporten nog leuker te maken?

Hoi, ik ben Isabelle en geboren in 1985. Ik werk fulltime als rental sales agent bij een autoverhuurbedrijf, maar eigenlijk werk ik fulltime aan mezelf. In 2015 heb ik een gastric bypass gehad, ben 60 kilo afgevallen, en vanaf dat moment is mijn lust en liefde voor leven pas echt begonnen. Ik schrijf over mijn gastric bypass, mooie plekjes van Nederland, reizen in het buitenland, gezond en lekker eten en mijn positieve levensstijl.

Post a Comment

Translate »
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .